| Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
LegenD SiLVER MASTER
Mesaj Sayısı : 28 Nerden : Geldik buraya Lakap : O ne ya Kayıt tarihi : 29/06/08
| |
| |
MuSTy [TEAMKO] O BİR DB EDİTÖR McEoSs
Mesaj Sayısı : 122 Nerden : bildin aq Lakap : MuSTy Kayıt tarihi : 27/06/08
| Konu: Geri: Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) Çarş. Tem. 02, 2008 4:58 pm | |
| vs de cure yasak değildir asas kendi explorer skiliyle atıosa ! | |
|
| |
Chikibaba GAME MASTER [GM]
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 92 Nerden : Anandan! Lakap : ŞikiŞikiBaba Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) Çarş. Tem. 02, 2008 4:59 pm | |
| oyunu bıraktım artık ne haliniz varsa görün evet yıkıldım istesem heal yapar seni orda buz gibi yıkardım ama sizin gibiler için değmez | |
|
| |
LegenD SiLVER MASTER
Mesaj Sayısı : 28 Nerden : Geldik buraya Lakap : O ne ya Kayıt tarihi : 29/06/08
| Konu: Geri: Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) Çarş. Tem. 02, 2008 4:59 pm | |
| - MuSTy [TEAMKO] demiş ki:
- vs de cure yasak değildir asas kendi explorer skiliyle atıosa !
Zaten adam dior Cure yasak die nerde görülmüş curenin yasak olduu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 92 Nerden : Anandan! Lakap : ŞikiŞikiBaba Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) Çarş. Tem. 02, 2008 5:01 pm | |
| o zaman gel bende heal basacam vs atalım diyorum yok diyorsun ne adamsınız yha | |
|
| |
| Konu: Geri: Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) Çarş. Tem. 02, 2008 5:01 pm | |
| - Chikibaba demiş ki:
- oyunu bıraktım artık ne haliniz varsa görün evet yıkıldım istesem heal yapar seni orda buz gibi yıkardım ama sizin gibiler için değmez
kank sakin ol la asas vs bp de sadece malice atmiş helal valla heal da yapmamiş eğer istese subside hariç herşey var priestde lütfen arkadaşimizin anlayişini süistimal etmeyelim .. | |
|
| |
diemotherfuckdie GOLD MASTER
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 34 Nerden : Mars Lakap : cLLqkhN Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) Çarş. Tem. 02, 2008 5:02 pm | |
| eline saqlık kesmissn de UsKo vs kuralları soyledr; 1-AsasLar 72 skili ztn atack skili dql ama her nese 2-WarriorLar 75-62 blooding ve scream 3-Priestler malice dısında herhanqi bi debuff skilli kullanamaz 4-Vs de her ne olursa olsun heal yapılmaz clan Vs. ker haric 5-Asas-Priest vs de cure olmaz 6-Asas-Maqe vs de 62 kullanmak serbersttir 7-Vs de slayding olmas bu da bndn eklemeyi unutmusum xD Vs. kuralları boyledir arkadaslar bunun haricinde vs de kestim diye qezmeyelim sdce snn icn dqL bu muth3 qenel bsi oldu bu da tam zamanınamı denk qeldi bnde bu konuyu acmak istiordum ama ddqm qbi bu bn bile olsam bütün userlar acısında qecerli bsi bu kurallara uyulmadqı sürece vs kazanılmıs olmaz die düsünüyorum ve de bna haksız diyen kisi cıkarmı bilmem ama onu dicek kisilerin olacaqını da sanmıorm...Gencopriest'e tskrLer xD
En son diemotherfuckdie tarafından Çarş. Tem. 02, 2008 6:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) Çarş. Tem. 02, 2008 5:02 pm | |
| bilmiyorlarki biz ne yapalım sözde 7 senedir knight oynuyorlar:D | |
|
| |
Ready2Die4Me GOLD MASTER
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 33 Nerden : im bilmiom... Lakap : Rea Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) Çarş. Tem. 02, 2008 5:21 pm | |
| VS kurallarını yasman iyi olmus bilmeyenler öğrenirr | |
|
| |
LegenD SiLVER MASTER
| Konu: Geri: Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) Çarş. Tem. 02, 2008 5:28 pm | |
| Way celİl kanky Usko oynamıozki bUrda Bu charlar uskoda olsn Townda Otururum Kurallarada gerek yok kurallar nie koyulur çiğnenmesi için xD | |
|
| |
Ready2Die4Me GOLD MASTER
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 33 Nerden : im bilmiom... Lakap : Rea Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) Çarş. Tem. 02, 2008 5:29 pm | |
| | |
|
| |
diemotherfuckdie GOLD MASTER
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 34 Nerden : Mars Lakap : cLLqkhN Kayıt tarihi : 26/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) Çarş. Tem. 02, 2008 5:52 pm | |
| masterları zorlaştırayım dur | |
|
| |
yazisiz EZiK MASTER
| Konu: Geri: Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) Çarş. Tem. 02, 2008 8:22 pm | |
| - Chikibaba demiş ki:
- oyunu bıraktım artık ne haliniz varsa görün evet yıkıldım istesem heal yapar seni orda buz gibi yıkardım ama sizin gibiler için değmez
takma ßro | |
|
| |
| Muth3 vs JrTheTorture (chikiChikibaba) | |
|