TeamKO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TeamKo PWP SERVER

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti

3 posters
YazarMesaj
Ready2Die4Me
GOLD MASTER
GOLD MASTER

Erkek Mesaj Sayısı : 35
Lakap : Rea

Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti Empty
MesajKonu: Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti   Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti Icon_minitimeCuma Tem. 04, 2008 9:14 am

Alamayınca hemen küfür zaten....!

Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti 518
Chikibaba
GAME MASTER [GM]
GAME MASTER [GM]
Chikibaba

Erkek Mesaj Sayısı : 71
Lakap : ŞikiŞikiBaba

MesajKonu: Geri: Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti   Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti Icon_minitimeCuma Tem. 04, 2008 11:30 am

adamda haklı ctrl ile oynuyorsun resmen bir eziklik bu !
Ready2Die4Me
GOLD MASTER
GOLD MASTER

MesajKonu: Geri: Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti   Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti Icon_minitimeCuma Tem. 04, 2008 11:44 am

ctrl ile oynamayan varmıki herkes oynuyor bizde oynayalım dedik bi aksam hem ona ne alamıosa onun sorunu bu zaten hemen basarlar küfürü Lollük diz boyu zaten ...
Chikibaba
GAME MASTER [GM]
GAME MASTER [GM]
Chikibaba

MesajKonu: Geri: Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti   Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti Icon_minitimeCuma Tem. 04, 2008 12:02 pm

lol lük diz boyu seri 72 vuruyorsun ctrl minor yapıyorsun bunada lol lük diyorsun asıl lol olan sensin adamın hakkını yiyorsun!
Ready2Die4Me
GOLD MASTER
GOLD MASTER

MesajKonu: Geri: Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti   Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti Icon_minitimeCuma Tem. 04, 2008 1:29 pm

Ya kardes 1. sana lol demedim orda adama demek istedim 2. benim seninle problemim yoq seni ilgilendirmez benim ctrl kullanıp kullanmamam sonucda bircok arkadasda hatta %90 ı ctrl yapıor hepimiz biliyoruz kimsei ilgilendirmez özellikle konu ile alakası olmayan la
Chikibaba
GAME MASTER [GM]
GAME MASTER [GM]
Chikibaba

MesajKonu: Geri: Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti   Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti Icon_minitimeCuma Tem. 04, 2008 3:57 pm

sen bu siteye paylaşım yapmışsan iyi ve kötü eleştrilere açık olacaksın yoksa yapma ! birde benimle alakası yokmu paylaşım yapmışsın istediğim yorumu yazarım sanane!!
FirstLady
EZiK MASTER
EZiK MASTER
FirstLady

MesajKonu: Geri: Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti   Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 1:07 pm

bn watchın kardeşiyim abim haklı sn ctrl kullanıyosn ve 72 kullanıyosn seri bn yanındaydım o olayda sen o kısmı almamışsın sn orda hahah aldım nob yazdın tmm mı abim hatta en başta qelirim asasla şimdi demiş ondan önce sn ona haha aldım nob dedin tmm mı o konunun adı lastforcenini rezaleti olmalı lütfen yalan konusma günahına sen qirersin :@

Kandil akşamı WatchMyCombonun Rezaleti
1 sayfadaki 1 sayfası